Blog

Gode råd

Udskiftning af stikkontakt – sådan gør du

En af de ting, du godt selv må udskifte når det kommer til el-installationerne i dit hus, er dine stikkontakter. Det kan blive nødvendigt af flere årsager. Det kan være du gerne vil have nogle flottere eller mere moderne kontakter, eller gerne vil have lysdæmpere mv. på dine stikkontakter. Det er ikke særlig svært, og her giver vi dig en lille guide.

Læs mere

Sådan mindsker du din el-regning

Elektricitet er fantastisk. Det gør os i stand til at være mere effektive, se video fra den anden side af verden, og kommunikere med sidemanden over skrift, kun ved hjælp af vores tommelfingre. Jo flere elektriske apparater vi får, som tilføjer værdi til vores liv, jo dyrere bliver det også. Derfor kan der være rigtig mange penge at spare, ved at genoverveje sit forbrug, og nedsætte sit behov for energi. 

Læs mere

Har du tjekket din fejlstrømsafbryder i år?

Et fejlstrømsrelæ er en boks, der hænger i et skab et sted i din bolig – og den kan faktisk redde dit liv. El er som bekendt ret farligt, hvis det håndteres forkert. Man kan få stød, og det kan være yderst farligt, særligt hvis man får den fulde elektriske ladning fra husets el-installationer. Fejlstrømsrelæet sørger for at slå fra, det vil sige slukke for strømmen, hvis der sker noget på de elektriske installationer, som er irregulært.

Læs mere

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.