Dørtelefon med Kamera

dørstationvidex

Sikkerhed i dit hjem

Vil du føle dig ekstra sikker, så få Tuegaard El til at installere en dørtelefon med kamera i dit hjem. På den måde kan du altid se, hvem der ringer på din dørtelefon, og hvem der bliver lukket ind.

Dørtelefoner med kamera er den sikreste løsning inden for dørtelefoner og giver den ekstra tryghed, som er vigtig for at du kan føle dig godt tilpas i dit hjem.

Hvis du foretrækker en dørtelefon uden kamera, eller hvis du allerede har en dørtelefon, tilbyder vi også de mere traditionelle analoge dørtelefoner samt reparation og fejlsøgning af allerede opsatte dørtelefoner.

Hurtig opklaring og forebyggelse

Mange boligforeninger og private får opsat kameraovervågning enten i dørtelefonen eller på selve bygningen. Det viser sig tit at være den afgørende faktor i opklaring og forebyggelse af forbrydelser.

Ved at lade os installere en dørtelefon med kamera hos jer, kan du forebygge indbrud i din boligforening. Tyvene vil hurtigt finde ud af, at det ikke længere kan betale sig at forsøge sig hos jer.

Trygheden i højsædet med dobbelt sikkerhed

Har din bygning oplevet gentagne indbrud eller er der en generel utryghed, så er løsningen måske at skaffe kameraovervågning sammen med jeres nye dørtelefon med kamera. At have begge dele vil forebygge indbrud, og tit vil bare det, at forbryderne kan se et kamera, afskrække dem.

Vil du have installeret en dørtelefon med kamera, eller har du andre spørgsmål angående overvågning, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er et erfarent elektrikerfirma, der består af tre elektrikere, der har arbejdet sammen i mere end 14 år og derfor har kompetencerne til at opsætte og reparere de mest avancerede overvågningsystemer. Er du i tvivl om hvorvidt et overvågningsystem med dørtelefon og kamera er den rette løsning for dig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du ikke skal investere i et system, som måske ikke passer til dine behov.

Ring til os eller udfyld den kontaktformular, som du finder her. Vi ser frem til at høre fra dig.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.