Tyveri- og brandalarmer

Levering og montering af
tyveri- og røgalarmer og ABDL anlæg

Hvad kan vi gøre for dig?

  • Montering af mindre alarmanlæg
  • Montering af ABDL anlæg
  • Montering af røgalarmer

alarmVi gør dig tryk i dine vante omgivelser, både i form af sikring af indbo, men også i forhold til brand. De fleste tror at det er nok at have en brandalarm, der bruger batterier og det er da også bedre end ingenting. Men sandheden er at de fleste aldrig rigtigt får skiftet de batterier ud og røgalarmen virker ikke når det gælder. Vi kan tilbyde opsætning af røgalarmer, hvor batteriet kun fungerer som backup. Dvs. at vi fremfører fast strøm til den daglige drift, og batteriet således ikke tappes lige så hurtigt som ved udelukkende batteridrift.

Trådløse tyverialarmer

Vi leverer og monterer trådløse alarmer, både med og uden opkaldsmodul. I rigtig mange tilfælde har det at man har en tyverialarm, en ganske stor forebyggende effekt. Men skulle uheldet alligevel være ude, virker en alarm ekstra stressende på tyven. Ofte vil en sirenealarm kunne høres af naboer, men ønskes ekstra sikkerhed, kan et opkaldsmodul alarmere til en eller flere telefonnumre efter dit valg.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud.

ABDL (Automatisk branddørs lukning)

Levering og montering af tyveri- og røgalarmer og ABDL anlægI større boligblokke, kontorer, børneinstitutioner og boliger der er delt op mellem flere sammenhængende bygninger, er det ofte et krav at der skal være en lukket branddør imellem for at adskille brandcellerne. Men det sker meget tit, at selvsamme branddøre benyttes som daglig adgangsvej og derfor sjældent er lukkede. Et ABDL system kan holde en branddør åben, men vil ved detektering af røg, lukke døren øjeblikkeligt og automatisk. Dette medvirker til i høj grad at begrænse en evt. brand og kan i sidste ende redde både liv og inventar.

Ring til os og lad os sammen se på en løsning, der passer til jeres behov.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.