El installatør Frederiksberg

TUEGAARD EL – DIN EL INSTALLATØR PÅ FREDERIKSBERG

København er så fuld af større og mindre elektrikervirksomheder, at det kan være svært at vælge imellem dem. Ønsker du en kompetent el-installatør, der udover kvalitetsbevidst håndværk også lægger stor vægt personlig kontakt og service, så er Tuegaard El dog et oplagt valg.

Elektrikerfirmaet Tuegaard El ligger i hjertet af Frederiksberg og har tre erfarne og dygtige montører, som kan hjælpe dig med lige den el-opgave, du måtte have. Vi er et stærkt team af elektrikere, der har mere end 14 års erfaring som kolleger, og derfor kender hinandens styrker, og ved hvordan vi bedst kan komplimentere hinanden. Hos os får du en venlig behandling og et grundigt og flot udført stykke arbejde. Vi kan hjælpe dig med alt fra almindeligt el-arbejde, dørtelefonanlæg, kameraovervågning, alarmer, datainstallation og meget mere. Hos os får du altså en tryg og grundig service – vi går ikke før der er styr på det hele!

Kontakt Tuegaard El på Frederiksberg allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi ser frem til din henvendelse, og besvarer gerne dine spørgsmål eller hjælper dig til at finde ud af, om vi mon er det rette firma til din el-opgave.

DIN EL INSTALLATØR PÅ FREDERIKSBERG TILBYDER

Din el installatør hos Tuegaard El på Frederiksberg kan hjælpe dig med en lang række el-opgaver. Vi bestræber os altid på at efterlade vores kunder tilfredse. En flot finish samt et sikkert og ordentligt stykke arbejde er altid af største prioritet hos os.

El-arbejde kan være farligt at give sig i kast med, hvis man ikke har den rette uddannelse og erfaring, og det anbefales derfor altid, at der kontaktes en professionel elektriker, når der skal rodes med elektriske anordninger.

Vi kan hjælpe dig med diverse opgaver såsom:

  • El-arbejde (renovering, nybyg, el-arbejde i køkken og bad, fejlsøgning og fejlretning eller intelligente installationer)
  • Dørtelefoner (analoge og digitale anlæg, reparationer af eksisterende dørtelefoner, fejlsøgning og fejlretning, integrering og montering af adgangskontrol)
  • LED (LED og specialbelysning, butiksbelysning eller specialopgaver)
  • Kameraovervågning (opsætning, råd og vejledning, opsætning og planlægning, samt netværkskabling og servicering)
  • Alarmer (mindre alarmanlæg, ABDL-anlæg eller røgalarmer)
  • Datainstallation: (montering af lysledere eller montering og opsætning af krydsfelt)

Står du med en elektriker-opgave, som ikke er nævnt ovenfor, kan du trygt kontakte os alligevel, vi er altid åbne for at løse en specialopgave – uanset omfang.

Fast elektriker på Frederiksberg

Bor du i, eller ejer du, en ejendom på Frederiksberg og ønsker du en fast elektriker du kan stole på, tilbyder vi også at fungere som fast elektriker i din ejendom. Dette betyder, at vi er tilknyttet din ejendom, opbygger et grundigt kendskab til bygningen og er klar til at rykke ud, når der er behov for det.

Vi har glade kunder

Hos Tuegaard El lægger vi stor vægt på den menneskelige kontakt. Et smil og et par venlige ord skader aldrig, og dette er også grunden til, at vi har så tilfredse kunder. Klik på et af de to links forneden, for at læse anmeldelser af vores arbejde på enten Facebook eller Trustpilot.

Trustpilot

Facebook

RING TIL TUEGAARD EL

Tuegaard El er beliggende på Smedeholm 11A, st., 2730 Herlev. Du når let vores adresse med både bil og offentlig transport, bl.a. er Frederiksberg Metro og busstoppestedet Dr. Abildgaards Allé kun fem minutters gang fra Tuegaard El.

Du er meget velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, tilbud eller for tidsbestilling til at få udført et stykke el-arbejde. Vi er ved telefonen, og hjælper dig meget gerne med de ønsker eller behov, du måtte have.

Hvis du mangler en pålidelig og erfaren el installatør på Frederiksberg, så er Tuegaard El et trygt valg. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tuegaard El ApS

Christian Richardts Vej 5 A, st.

1951 Frederiksberg

2244 9810

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.