Datainstallation

Etablering og reparation af datanetværk

Hvad kan vi gøre for dig?

switch

  • Kat. 5E og Kat. 6 installationer
  • Fremføring af PDS og lysleder
  • Gennemmåling efter Kat. 5E stand
  • Montering af lysleder
  • Montering og opsæt af krydsfelt

Vi udfører alle former for netværkskabling og konnekterer både kat 5E, 6 og lysleder. Sammen planlægger vi den struktur som du har behov for i dit netværk. Vi kan også teste dine interne kabelforbindelser, for at se om de lever op til kravene og kan yde den hastighed og båndbredde som de skal.

Hvorfor et kablet netværk?

Nogle gange er det ganske enkelt ikke muligt at etablere et funktionelt, trådløst netværk. Det kan der være flere årsager til, typisk pga. armerede betonvægge, eller simpelthen fordi afstandene er for store.
Det kan også være en god ide som en ekstra sikkerhed, da et kablet netværk ikke er ligeså nemt at “lytte med på”, som et trådløst. I mange tilfælde giver et kablet netværk også mere stabilitet, bedre ping og højere hastighed.

Etablering og reparation af datanetværk.Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have gået din nuværende netværksinstallation efter.

Bolig- og firmanetværk

Vi servicerer og etablerer bolig- og firmanetværk, men laver også netværks- og DSL installationer i lejlighedder/villaer.
Vi har stor erfaring med fejlfinding og montering, og ender ofte i et solidt samarbejde med din bolignet-udbyder, til stor glæde for beboere og ejendomsadministrationen.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.