Elektriker Hellerup

Professionelle løsninger inden for el

Tuegaard El er en erfaren elektrikervirksomhed, som består af tre dygtige elektrikere, der har arbejdet sammen i over 14 år, først i et andet firma, og siden 2014 i vores eget firma, Tuegaard El nær Hellerup.

Hos Tuegaard El kan vi hjælpe dig inden for en lang række områder. Vi har den rette viden og erfaring til at udføre sikre og professionelle løsninger, der tilgodeser både sikkerhed og æstetik. Vi tilstræber at efterlade dig glad og tilfreds lige meget hvilken opgave vi udfører. Hos os får du et grundigt udført og professionelt stykke arbejde kombineret med en venlig og behagelig service.

Nedenfor kan du se, hvad vi tilbyder

Hvis du har et problem, som du ikke kan se på listen, er du velkommen til at kontakte os. Vi påtager os gerne specialopgaver, hvis der er behov for det. Vi har både private og erhvervskunder, og er du ansvarlig for en ejendom, kan vi også tilbyde dig at være tilknyttet denne ejendom som fast elektriker. En fast elektriker fra Tuegaard El er din garanti for, at det er den samme person, der rykker ud, når der opstår problemer i din ejendom.

Elektrikerarbejde er langt mere end de fleste tror, fx er der stor forskel på at sætte et par pærer op på badeværelse og at levere lyssætning til fx kunstinstallationer eller butiksudstillinger. Vi har bl.a. hjulpet til med råd og montering i forhold til kunstneren Bjørn Nørgaards installationer og værker.

Elektriker til Hellerup og resten af Nordsjælland

Selvom vi bor i hjertet af Frederiksberg, har vi kunder fordelt over hele Nordsjælland, heriblandt en stor kundekreds i Hellerup og resten af Storkøbenhavn, og vi kommer derfor hjertens gerne ud til dit hjem eller din virksomhed med adresse i Hellerup.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.