Kameraovervågning

Levering, montering og reparation
af kameraovervågning og kameraservere

Hvad kan vi gøre for dig?

kamera

  • Råd og vejledning
  • Opsætning og planlægning
  • Netværkskabling
  • Servicering

Flere og flere boligforeninger og private får opsat kameraovervågning og det viser sig tit at være den afgørende faktor i opklaring og forebyggelse.
Vi kan tilbyde både store og små løsninger, der passer perfekt til dit eller din ejendoms behov.

Overvågning af privatbolig og garager

Der ligger en stor tryghed i at kunne holde øje med de ting man efterlader derhjemme dagligt, eller når man tager på ferie. Især i forbindelse med en tyverialarm, er det godt at have muligheden for at kontrollere, om det nu bare var naboens kat, der for gud ved hvilken gang har fundet vej ind i din garage, eller om det rent faktisk er en indbrudstyv og politiet skal alarmeres.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have gået din nuværende installation efter.

Overvågning på ejendomme

Levering, montering og reparation af kameraovervågning og kameraservere.Problemer som indbrud i kælderrum og hærværk, kan forebygges og afhjælpes af en fornuftig overvågning af ejendommens fællesarealer. Skulle uheldet alligevel være ude, giver kameraerne politiet en hjælpende hånd og chancen for at finde både gerningsmand og tyvekoster øges betydeligt.
Installation af kameraovervågning i opgangen øger sikkerheden og ikke mindst trygheden, for vores ældre medborgere, der desværre alt for tit er ofre for grove tricktyverier og hjemmerøverier.
Endelig kan kameraerne bruges til eksempelvis at se om fælles-vaskeriet er ledigt osv.

Ring til os og lad os sammen se på hvilken slags overvågning der passer til jeres behov.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.