Elektriker Valby

Bor du i Valby og står du i en situation, hvor du har brug for en kompetent og erfaren elektriker, der kan hjælpe dig eller din virksomhed med en eller flere af de følgende ting?

Så er du kommet til det rette sted! Tuegaard El tilbyder alle de ovenstående el-opgaver og udfører også gerne opgaver, der ligger uden for disse områder, hvis du har et specifikt problem.

Vi er en moderne virksomhed, der består af tre gode venner og elektrikere. Vi har været i branchen hele vores arbejdsliv og har arbejdet sammen i mere end 14 år. Vi ved derfor, hvor vi har hinanden, og hvad vi hver især er bedst til, så vi kan udnytte vores potentiale til fulde.

Din elektriker nær Valby

Bor du i Valby og har du brug for en dygtig elektriker? Lad Tuegaard El være løsningen på dine el-problemer. Vi har adresse midt på Frederiksberg, men kører rundt til kunder på hele Sjælland, både private og erhverv. Af den grund kan vi hurtigt komme ud til dig, hvis du har brug for en elektriker i Valby.

Er du interesseret i en fast elektriker, fx til din ejendom eller din virksomhed, tilbyder vi også det. Der er for mennesker mange en stor tryghed i at vide, at der altid er en man kan ringe til, hvis der opstår problemer, og at det altid er den samme person, der besvarer ens henvendelser.

Hvad end du skal have installeret overvågning eller dørtelefon i din ejendom, have skiftet lys i køkkenet eller på badeværelset eller have opsat tyverialarmer i din butik, så er vi kun et opkald væk.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os eller benyt dig af den kontaktformular, du finder her på vores hjemmeside, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.