Elarbejde

Fejlsøgning, reparation og montering
på alle typer el-installationer

Hvad kan vi gøre for dig?

koekken

  • Renovering
  • Køkken
  • Bad
  • Ny- byg
  • Fejlsøgning og fejlretning
  • Intelligente installationer (IHC)

Kan HPFI relæet ikke genindkobles, eller vil lyset ikke tænde? Dette er bare nogle af de typer af fejl vi kan afhjælpe. Vi servicerer både private og erhverv, samt har et tæt samarbejde med de ansatte på de ejendomme vi servicerer fast. Vi bestræber os på at hjælpe dig så hurtigt det er muligt, hvis dit problem er akut.

Hvorfor have en fast elektriker på ejendommen?

Set fra et økonomisk perspektiv er det selvfølgelig en fordel, at det er folk der kender ejendommen, der kommer ud til fejl og opgaver. Dels fordi de kan løse fejl hurtigere, men også fordi de har et langt bedre udgangspunkt i forhold til at give overslag og tilbud på arbejder der skal udføres. Derudover er det en stor fordel, at beboerne føler sig trygge ved at se de samme håndværkere og firmanavne på ejendommen.
Vi har specialiseret os i samarbejde med små og store ejendomme og har en vagtordning for vores faste kunder.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have gået din nuværende installation efter.

Nybyg og renovering

Fejlsøgning, reparation og montering på alle typer el-installationer | Elektriker arbejde.Vi løser opgaver, både i forbindelse med nybyg og ved renovering. Står du f.eks. og skal have nyt køkken, så kontakt os før du går i gang, så vi får det hele med fra start. Det kan også være du overvejer at renovere dine gamle stofledninger, eller få indhugget kabler og kontakter i væggen. Her kan vi naturligvis også hjælpe dig, både med råd og vejledning og med selve udførelsen.

Vi har gode kontakter til andre dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, så selvom opgaven måske drejer sig om mere end el, kan vi sagtens sætte dig i forbindelse med dygtige folk, der kan klare hvad vi ikke kan.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.