Elektriker Gentofte

Erfarent team

Tuegaard El består af tre erfarne elektrikere, der er klar til at hjælpe dig med alle tænkelige el-problemer. Vi kører ud fra Frederiksberg og servicerer hele Gentofte samt Nordsjælland og resten af Storkøbenhavn.

Vi er et stærkt team, der har arbejdet sammen i over 14 år. Efter vores tidligere arbejdsplads desværre måtte lukke, valgte vi at gå sammen og skabte derfor Tuegaard El i 2014, så vi kunne fortsætte vores gode samarbejde, både blandt os kolleger og med alle vores kunder.

Vi har en løsning for dig

Tuegaard El har kompetencerne til at håndtere alle tænkelige opgaver, lige fra opsætning af lamper til installation af avancerede overvågningssystemer. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver:

Derudover hjælper vi også gerne med specialopgaver. Ring til os med dit problem – så fortæller vi dig, hvordan vi vil løse det for dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan tage stilling til, hvorvidt du vil benytte dig af vores services.

Din elektriker tæt på Gentofte

Har du brug for en professionel elektriker nær Gentofte, er vi måske løsningen for dig. Vi kommer gerne ud til dig med værktøjskassen i hånden og et smil på læben klar til at løse dit problem. Hvad end problemet er opstået i din lejlighed eller på dit kontor, er vi klar til at rykke ud. Vi påtager os både opgaver for private og erhverv. Som en særlig service kan vi også agere fast elektriker i din ejendom, hvilket vil sige, at I får tilknyttet en særlig person til jeres ejendom, som kender både beboere og el-løsninger, og derfor hurtigt kan løse de problemer, der nu måtte opstå.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du er velkommen til følge os på Facebook og Google Plus.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.