Elektriker Hvidovre

El-arbejde på hele Sjælland

Har du brug for en kompetent og erfaren elektriker nær Hvidovre, kan du trygt henvende dig til Tuegaard El. Vi servicerer kunder på hele Sjælland, og kommer gerne ud og tager et uforpligtende kig på din opgave.

Hos Tuegaard El tilbyder vi vores services til lige præcis dit el-problem. Det kan dreje sig om for eksempel renovering, nybyggeri, el-arbejde i køkken og bad, fejlsøgning og fejlretning eller intelligente installationer. Vi monterer og reparerer også dørtelefonanlæg som kan være både analoge og digitale anlæg med eller uden kamera.

Hvis du skulle have brug for butiksbelysning, LED-belysning, kunstbelysning eller anden specialbelysning, kan vi også hjælpe dig. Derudover kan vi være behjælpelige med kameraovervågning, hvor vi tager os af opsætning, planlægning, netværkskabling og servicering.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du bare har brug for gode råd og vejledning til din opgave. Vi deler gerne ud af vores ekspertviden.

Du kan læse mere om de opgaver vi udfører på følgende links

Hvad end der er tale om opsætning af overvågning, at sætte lys op i en butik eller at skabe specialbelysning til en kunstnerisk installation, har vi kompetencerne til at finde en god løsning. Vi har blandt andet udført arbejde for den anerkendte danske kunstner Bjørn Nørgaard, og vi samarbejder desuden med et fast hold af håndværkere, som fx murere, tømrere og snedkere, så vi kan tilbyde en totalløsning til din projekt.

Elektrikeren kommer også til Hvidovre

Selvom vi har adresse på Frederiksberg, lægger vi jævnligt vejen forbi Hvidovre. Så hvis du har brug for en elektriker, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os eller udfylde den kontaktformular, du finder her på siden.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan få en realistisk idé om økonomien i dit projekt.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.