Elektriker Nørrebro

Alt i el

Har du længe ledt efter en god og dygtig elektriker til din bolig på Nørrebro, behøver du ikke at lede længere. Vi hos Tuegaard El vil med glæde hjælpe dig med dit el-arbejde. Vi servicerer både private og erhverv på hele Sjælland, og lægger jævnligt vejen forbi Nørrebro, selvom vi har adresse på Frederiksberg.

Vi er tre erfarne el-montører, som har arbejdet sammen i mere end 14 år – nu i vores eget firma, Tuegaard El. Vi nyder at arbejde sammen, og vores mangeårige erfaring gør det muligt for os at løse enhver tænkelig problemstilling.

Hos os kan du blandt andet få lavet følgende

Elektrikerarbejde er ikke bare at sætte lamper op og rode med ledninger, vi har også samarbejdet med Bjørn Nørgaard, den kendte danske kunstner, om en af hans værker. Derudover har vi en stor viden om hvilken belysning, der får varerne i et butiksvindue til at fremstå fra deres bedste side. Vi har kort sagt en god all-round viden om el-løsninger, som vil komme dig til gode, hvis du vælger os som samarbejdspartner. Vi samarbejder til gengæld med diverse andre håndværkere, der bl.a. tilbyder snedkerarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde, så du kan få foretaget en total renovering.

Elektriker et stenkast fra Nørrebro

Da vi har adresse i centrum af Frederiksberg, er vi kun 10 minutters kørsel væk fra at kunne løse din elektriker-krise på Nørrebro. Så har du brug for en elektriker, kan vi stille op inden for kort tid og løse dit problem tilfredsstillende, så alle går glade derfra. Som en ekstra service tilbyder vi også at være tilknyttet din ejendom som fast elektriker, så du altid har en at ringe til i tilfælde af problemer. Det er rart for både ejer og beboer at det er den samme, troværdige person, som har adgang til bygningen.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.