Elektriker Østerbro

Overlad arbejdet til de professionelle

Har du behov for en kompetent elektriker tæt på Østerbro, så er Tuegaard El et oplagt valg. Vores team består af tre erfarne montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år – og har været i branchen endnu længere. Tuegaard El har til huse i centrum af Frederiksberg, og vil derfor kunne være ude hos dig inden for ganske kort tid, hvis du bor på Østerbro. Vi kender området godt, og betjener en stor kundekreds på netop Østerbro.

Vi er alle tre uddannede elektrikere, mens en af os ligeledes er uddannet elinstallatør. Du er derfor i helt trygge hænder, hvis du vælger os som din elektriker i din lejlighed, i din ejendom eller din virksomhed på Østerbro.

El-arbejde kan være farligt, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre, og arbejdet skal derfor altid overlades til en professionel elektriker. Udover et garanteret, sikkert og holdbart resultat har vi også styr på æstetikken omkring vores arbejde, så du er sikret moderne løsninger, der falder naturligt ind med stilen i dit hjem.

Vi laver alt fra dørtelefoner, LED og datainstallation

Har du brug for en ny dørtelefon, der hvor du bor, eller mangler du måske en brand- eller tyverialarm? Vi klarer gerne installationen for dig, og går ikke før det hele virker. Derudover tilbyder vi også almindeligt el-arbejde, kameraovervågning, montering af LED- eller specialbelysning og etablering af datanetværk. Vi påtager os også gerne specialopgaver, hvis du har brug for service, der falder uden for vores produktkategorier.

Nogle af vores tilfredse kunder omfatter blandt andet virksomhederne Privatbo, K.A.B. og Sparekassen Sjælland og derudover har vi også fast samarbejde med andre håndværkerfag som fx snedkere, tømrere og murere.

Din nye elektriker nær Østerbro

Vi hører til i hjertet af Frederiksberg tæt på Frederiksberg Station, men vi servicerer hele Østerbro og resten af Storkøbenhavn og kommer derfor også meget gerne ud til dig eller din virksomhed.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også følge os på Facebook og Google Plus.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.