Dørtelefoner

Reparation og montering af
Dørtelefoner og Dørtelefonanlæg

Hvad kan vi gøre for dig?

dørstationvidex

  • Nye analoge og digitale anlæg
  • Reparation af eksisterende
  • Fejlsøgning og fejlretning
  • Integrering og montering af adgangskontrol

Vi er specialister i dørtelefoner, såvel de gamle analoge, som de nye digitale. Vi fejlsøger og reparerer på alle typer anlæg, hvortil man stadig kan få reservedele.

Vi kan hjælpe dig med at integrere din nuværende adgangskontrol, eller etablere en ny.

Nye anlæg

tcstlfVi kan hjælpe dig allerede i planlægningsfasen, således at du ender med det slutprodukt du, eller din opgang/ejendom, ønsker. Der er mange ting at tage stilling til, og det kan være svært at finde svar på det hele uden faglig vejledning.
F.eks. kan det i nogle tilfælde lade sig gøre at genanvende ledningerne fra dit gamle anlæg, hvilket naturligvis gør prisen væsentlig mindre.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have gået dit nuværende anlæg efter.

Reparation og montering af Dørtelefoner og Dørtelefonanlæg.

Dørtelefon med video

Behovet for at se, hvem det er man lukker ind i sin opgang er stigende i takt med det store antal tricktyverier i Danmark.

Med video i dørtelefonanlægget er det nemmere at afgøre om det rent faktisk er de personer du har ventet, der står foran hoveddøren.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.