Elektriker Vesterbro

Kompetent elektriker nær Vesterbro

På Frederiksberg i København ikke langt fra Vesterbro, finder du en elektriker, som udfører et sikkert og professionelt stykke arbejde. Vores tre kompetente montører har alle lang erfaring med området, og de har arbejdet tæt sammen om el-opgaver i over 14 år. Hos os er en venlig service og et grundigt og sikkert stykke arbejde i centrum. Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde, så vores kunder er glade og tilfredse og har lyst til at ringe til os en anden gang.

Vi kan tilbyde alt inden for almindeligt el-arbejde, data, kameraovervågning, alarm, adgangskontrol og dørtelefon.

Så hvis du søger en kompetent elektriker nær Vesterbro, er Tuegaard El et trygt valg. Kontakt os i dag og få afklaret dine tvivlsspørgsmål, få et tilbud eller bestil tid til at få udført et stykke el-arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tuegaard El tilbyder

Tuegaard El kan tilbyde en lang række services, hvor du er garanteret en sikker og professionel udførelse. Vi kan hjælpe dig med alt inden for el-arbejde, og vi kan også stå for din LED-, kunst- eller anden specialbelysning. Vi har stor erfaring inden for datainstallation, kameraovervågning, alarmer og dørtelefonanlæg. Så vi kan hjælpe dig uanset hvilke behov du har inden for elinstallationer.

Inden for el-arbejde kan vi for eksempel varetage din renovering, dit nybyg, udføre el-arbejde i køkken og bad, eller stå for fejlsøgning og fejlretning eller intelligente installationer.

Vi kan tilbyde installation af dørtelefoner, hvor vi både har analoge og digitale anlæg. Vi kan varetage reparationen af din eksisterende dørtelefon, og vi kan stå for fejlsøgning og retning og integrering og montering af adgangskontrol. Herudover kan vi lave LED og specialbelysning for eksempel til kunstinstallationer, butiksbelysning eller specialopgaver. Vi kan tilbyde kameraovervågning, hvor vi gerne giver gode råd og vejledning, varetager opsætning og planlægning, netværkskabling eller servicering.

Vi kan desuden tilbyde montering af alarmer som for eksempel mindre alarmanlæg, ABDL-anlæg eller røgalarmer, og sidst, men ikke mindst, kan vi tilbyde datainstallation og eksempelvis montere lysleder og montere opsætning af krydsfelt.

Vi varetager en bred række af el-opgaver

Hvis du har en el-opgave, og du er i tvivl, om vi kan udføre opgaven, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne råd og tager en uforpligtende snak om dine behov. Ring til os og lad os hjælpe dig videre. Vi ligger i nær afstand fra de fleste områder af København såsom Vesterbro, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg, og vi kan hurtigt rykke ud til dig.

Vi har den nødvendige viden og erfaring til at udføre sikre og professionelle løsninger, som du kan være tilfreds med. Vores mål er altid at efterlade vores kunder glade og tilfredse. Dette mener vi er vejen frem til en succesfuld forretning. Derfor har vi hver dag fokus på et grundigt og professionelt stykke arbejde kombineret med en venlig og serviceminded behandling af vores værdsatte kunder.

Vi giver dig tryghed

Når man skal have udført el-opgaver, er det vigtigt at arbejdet bliver udført sikkert af en professionel og erfaren elektriker. Mange opgaver kræver også, at elektrikeren er en autoriseret installatør. Hos Tuegaard El får du en elinstallatør, som kender alle nødvendige regler for at lave installationerne sikre. Med os som din autoriserede elinstallatør er du sikker på at have sikkerheden i orden, så du ikke løber nogen risiko. Elinstallationer er ikke et godt område at gå på kompromis med kvaliteten. Der kan være stor fare for brand og stød, hvis det ikke er den rette, der udfører opgaven. Det er derfor ikke her, du selv skal forsøge dig frem, hvis du ikke har den nødvendige uddannelse, viden og erfaring.

Vi kan herudover give dig en rådgivning, som kan spare dig penge. Vi kan for eksempel rådgive dig om dine hårde hvidevarer og vurdere, om en udskiftning vil kunne spare dig penge. Gamle elinstallationer kan være dyre i drift, og de kan også udgøre en sikkerhedsrisiko. Her vil vi hurtigt kunne udskifte de hvidevarer, som ikke er en fordel for dig at have.

Vi har glade kunder

Klik på linket forneden, for at læse anmeldelser af vores arbejde.

Trustpilot
Facebook

Kontakt Tuegaard El

Vores elektrikerne hos Tuegaard El står klar til at tage imod dig med de ønsker og behov, du måtte have.
Vi har base på Frederiksberg nærmere bestemt Christian Richardts Vej 5 A, st., men vi kører gerne ud til hele Storkøbenhavn og Sjælland. Så om du bor på Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro eller helt uden for København, så er vores elektriker den rette mand til din el-opgave.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine el-opgaver. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine el-opgaver.

 
Tuegaard El ApS

Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
2244 9810

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.