Elektriker Brønshøj

Virker din dørtelefon ikke, skal du have sat nye lamper op, eller har du måske brug for specialbelysning i køkkenet? Intet problem. Det fikser vi gerne for dig. Tuegaard El, nær Brønshøj, tilbyder alle former for el-arbejde, og vi påtager os også gerne specialopgaver.

Vi specialiserer os i følgende produkter

Vi er et sammentømret hold af tre elektrikere, der har været i branchen hele vores liv, og arbejdet sammen som kollegaer i over 14 år, tidligere i en anden virksomhed og nu i eget navn, Tuegaard El. Vores mangeårige erfaring gør det muligt for os, at hjælpe dig med en lang række af de problemer, du måske står med lige nu. Hvis du ringer til os, eller kontakter os gennem den kontaktformular, som du finder her på vores hjemmeside, kommer en af vores tre dygtige elektrikere ud til dig med værktøjkassen klar.

Elektriker i nærheden af Brønshøj

Vi kører ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland og kan derfor let være din elektriker, hvis du bor i Brønshøj. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder, og tilbyder også at være tilknyttet din ejendom som fast elektriker. At have en fast elektriker giver dig den sikkerhed, at det altid er den samme elektriker, der kender både ejendommen og dens beboere, der tager sig af de elektriske udfordringer, der måtte opstå.

Nogle af de virksomheder som jævnligt benytter sig af vores services er

  • Sparekassen Sjælland
  • K.A.B.
  • Privatbo

Derudover samarbejder vi også med diverse andre håndværkere, blandt andet murere, tømrere og snedkere.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.