Elektriker Vanløse

Professionel elektriker Vanløse

Bor du i Vanløse, og har du brug for en dygtig og erfaren elektriker? Så rykker vi hos Tuegaard El gerne ud for at hjælpe dig. Tuegaard El er beliggende på Frederiksberg kun en kort køretur fra Vanløse, og vi har kunder i flere områder af Storkøbenhavn. Vores tre kompetente montører har en lang erfaring inden for faget, og vi har gennem 14 år arbejdet tæt sammen om diverse el-opgaver.

Så hvis du søger efter en elektriker i nærheden af Vanløse eller andre områder nær København, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller giver et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores services

Hos Tuegaard El kan vi hjælpe dig på en lang række områder. Vi har den rette viden og erfaring til at gennemføre sikre og professionelle løsninger, og vi bestræber os altid på at efterlade vores kunder glade og tilfredse. Derfor er et grundigt og professionelt stykke arbejde kombineret med en venlig og behagelig service vores fokus.

Hos Tuegaard El kan vi hjælpe dig med en lang rækker forskellige slags el-arbejde i forbindelse med for eksempel renovering, nybyg, elarbejde i køkken og bad, fejlsøgning og fejlretning eller intelligente installationer. Vi kan lave dit dørtelefonanlæg. Det kan være både analoge og digitale anlæg, reparationen af eksisterende dørtelefon, fejlsøgning og fejlretning, integrering og montering af adgangskontrol. Hvis du har brug for butiksbelysning, LED-belysning, kunstbelysning eller anden specialbelysning, er vi også de rette at kontakte. Herudover kan vi hjælpe med kameraovervågning, hvor vi varetager opsætningen, planlægningen, netværkskabling og servicering og giver råd og vejledning.

Hvis du har brug for en alarm – både mindre alarmanlæg, ABDL-anlæg og røgalarmer, kan vi også hjælpe dig, og vi er også erfarne inden for datainstallationer, hvor vi kan montere lysledere eller montere opsætning af krydsfelt.

Vi tilbyder

Så næsten uanset dit behov for hjælp til el, har vi erfaringen og den rette viden til at udføre opgaven. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre, om vi er de rette til netop din el-opgave. Din elektriker nær Vanløse står klar til at hjælpe dig.

Bliv tryg ved dine elinstallationer

Hos Tuegaard El får du en autoriseret elinstallatør til at udføre dine el-opgaver. Når det kommer til elinstallationer er det vigtigt, at arbejdet bliver udført sikkert og professionelt. En uddannet autoriseret elektriker vil have den nødvendige viden til at lave elinstallationerne, så der ikke opstår brandfare eller mulighed for at få stød. Hos os får du en elinstallatør, som er fuldt ud bekendt med alle de regler og forholdsregler, som gør arbejdet og resultatet sikkert og korrekt. Med en professionel og autoriseret elinstallatør vil du være sikker på at have sikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads i orden, så der ikke kan opstå fare.

Hos Tuegaard El kan vi desuden rådgive dig til at spare penge, så din elektrikerregning hurtigt er tjent hjem. Det kan være gennem en vurdering af din ovn, tørretumbler eller vaskemaskine, som måske er for dyr i elforbrug, eller som kan udgøre en fare, fordi installationerne ikke er lever op til nutidens standarder. Her kan vi hurtigt udskifte de pågældende hvidevarer, så du kan spare penge på dit elforbrug.

Vi har glade kunder

Klik på linket forneden, for at læse anmeldelser af vores arbejde.

Trustpilot
Facebook

Her finder du Tuegaard El

Tuegaard El er beliggende på Frederiksberg på Christian Richardts Vej nummer 5 A, st. i København. Tuegaard El ligger derfor kun en kort køretur fra Vanløse, og vores elektriker rykker glædeligt ud til dig for at servicere dig. Du er meget velkommen til at kontakte os for et tilbud, spørgsmål eller for at få udført et stykke el-arbejde. Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, kan du trygt give os et kald. Vi sætter en ære i at løse dine el-opgaver, så du er tilfreds.

Tuegaard El ApS

Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
2244 9810

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.