Billig elektriker København

Kompetent elektriker i København

I hjertet af Frederiksberg i København ligger Tuegaard El. Tuegaard El har tre kompetente og erfarne elektrikere, og vi kan tilbyde dig nogle konkurrencedygtige og skarpe priser på diverse el-opgaver. Så hvis du bor i København, og du søger en billig og professionel elektriker, står vi hos Tuegaard El klar til at tage imod din henvendelse.

Tuegaard El tilbyder

El-arbejde: Vi kan for eksempel varetage din renovering, dit nybyg, udføre dit elarbejde i køkken og bad eller stå for fejlsøgning og fejlretning eller intelligente installationer.

Dørdørtelefoner: Vi kan også lave dørtelefoner, hvor vi tilbyder både analoge og digitale anlæg. Vi kan desuden varetage reparationen af din eksisterende dørtelefon. Vi laver også gerne fejlsøgning og fejlretning samt integrering og montering af adgangskontrol.

LED: Vi kan hjælpe dig med LED og specialbelysning. Vi kan for eksempel stå for butiksbelysning eller specialopgaver.

Kameraovervågning: Vi laver også kameraovervågning. Her giver vi dig gerne gode råd og vejledning og tager os tid til en snak med dig om dine ønsker og behov. Vi kan også varetage opsætning og planlægning, samt netværkskabling og servicering.

Alarmer: Vi kan herudover montere alarmer. Det kan være mindre alarmanlæg, ABDL-anlæg eller røgalarmer.

Datainstallation: Vi kan hjælpe dig med datainstallation, hvor vi for eksempel kan montere lysledere eller montere opsætning af krydsfelt.

Vi har konkurrencedygtige priser, og en god service. Så hvis du leder efter en billig elektriker i København er Tuegaard El et oplagt valg. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi stræber altid efter at efterlade os glade og tilfredse kunder.

Vi hjælper dig til at spare penge

Hos Tuegaard El giver dig gerne en grundig rådgivning og vejledning, som kan spare dig for mange penge. Mange bolig- og virksomhedsejere er begyndt at kunne se fordelene ved at få en professionel rådgivning om energioptimerende løsninger. Energioptimerende løsninger kommer ikke kun din økonomi til gavn, men det gør også en stor forskel for miljøet. Så der er mange grunde til at prioritere nogle energioptimerende løsninger. Vi kan for eksempel vurdere din vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine eller ovn og hjælpe og rådgive dig til de bedste løsninger. Hvis der er gamle installationer, som koster dig mange penge på elforbrug i længden, kan vi hurtigt udskifte hvidevarer for dig eller opdatere installationer, så de er sikre og mere energibesparende.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende vurdering.

Med os får du en billig elektriker, som garanterer dig sikre løsninger. Vi giver dig samtidig en serviceminded rådgivning, som kan spare dig for mange penge. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig holdbare løsninger med en lang levetid. Hos Tuegaard El rykker vi hurtigt ud uanset om du bor i København, i Storkøbenhavn eller i andre områder at Sjælland.

Vi har glade kunder

Klik på linket forneden, for at læse anmeldelser af vores arbejde.

Trustpilot
Facebook

Kontakt os

Tuegaard El er beliggende på Christian Richardts Vej 5 A, st., 1951 Frederiksberg, men vi kører meget gerne ud til vores kunder i hele Storkøbenhavn og Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til vores ydelser. Hos Tuegaard El i København får du en kompetent, erfaren og billig elektriker, som sætter en ære i at udføre dit elarbejde i højeste kvalitet. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med de opgaver, du måtte have.

Tuegaard El ApS

Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
2244 9810

Profil

Vi er 3 montører, der har arbejdet sammen i mere end 14 år i det tidligere Paul Klingsey ApS. Tuegaard El ApS er beliggende på Frederiksberg.

Vi tilbyder

Tuegaard El ApS tilbyder et bredt udvalgt af forskellige ydelser, blandt andet dørtelefoner, LED og specialbelysning, datainstallation m.m.

referencer

Se et udvalg af kunde, leverandører og samarbejdspartnere vi tidligere har udført arbejde for.